fbpx

LET OP! Deze unieke welkomstactie verloopt binnen enkele dagen.

Selecteer een abonnement naar keuze. Haal vervolgens een groter prijsvoordeel door een langere verbintenis aan te gaan.

Wat anderen zeggen

“Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de tips van de afgelopen tijd. Het was erg indrukwekkend om te zien dat jullie tegen de stroom in durfden te gaan. Daardoor heb ik op korte termijn veel winst weten te maken”.

- Remco

“Dank voor jullie duidelijke uiteenzetting over de aandelenmarkten. Juist in deze onzekere tijd geven jullie analyses mij rust. Ga zo door!”

- Raymond

“Via een goede vriend ben ik bij jullie terechtgekomen. In het begin was ik sceptisch, maar dat bleek onterecht! Bedankt Leon voor je eigenzinnige, maar altijd eerlijke interpretatie en presentatie. Aan mij hebben jullie een ambassadeur erbij!”

- Walter

Veelgestelde vragen

Op het moment dat wij een positie openen of sluiten, zal dit direct op de website vermeld worden. Tevens verstuurt ons systeem een e-mail naar onze abonnees met de benodigde informatie erin. Tot slot wordt dit ook gecommuniceerd via onze sociale kanalen (Twitter en Facebook).

Wij geven maandelijks een update over de portefeuille. Dit is overigens wel afhankelijk van de marktomstandigheden. Zo hebben wij de afgelopen weken meer contact gehad met onze abonnees aangezien er sprake was van hoge beweeglijkheid op de financiële markten.

Wij beleggen over het algemeen in grotere beursgenoteerde bedrijven. Tevens proberen wij zo min mogelijk te beleggen in hefboomproducten. Indien wij wel beleggen in hefboomproducten, bijvoorbeeld omdat we willen inspelen op een index, dan doen we dit met een zeer lage hefboom om het risico te reduceren.

Er wordt geen proefperiode aangeboden omdat te veel mensen misbruik maken van een proefperiode om waardevolle informatie gratis te kopiëren en omdat het toepassen van een proefperiode oneerlijk is tegenover de bestaande abonnees.

Je kan op ieder gewenst moment je abonnement verlengen. Dit kan op onze abonneer-pagina. De nieuwe abonnementsperiode wordt opgeteld bij je huidige looptijd.

Er wordt geen proefperiode aangeboden omdat te veel mensen misbruik maken van een proefperiode om waardevolle informatie gratis te kopiëren en omdat het toepassen van een proefperiode oneerlijk is tegenover de bestaande abonnees.

Wij zijn geen vermogensbeheerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geld en het beleggen hiervan. Het openen van een eigen effectenrekening en het doen van transacties kan al makkelijk via je huisbankier of via een broker.

Wij verstrekken enkel koop –en verkoopsignalen en verplichten niemand deze signalen op te volgen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het handelen in effecten en het opvolgen van eventuele signalen.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze afdeling Klant-advies helpt je graag verder. We zijn bereikbaar via info@beursadviezen.com.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.