fbpx
Vorig jaar hingen er donkere wolken boven de autobranche. Het dieselschandaal heeft grote invloed gehad op de beurskoersen van de Duitse autofabrikanten en ook Daimler (moederbedrijf Mercedes) wist de dans niet te ontspringen. Ondanks de pessimistische sfeer die er rond dit aandeel hing, besloot ons Beurs Adviezen team in actie te komen. Het technische en het fundamentele plaatje gaven de doorslag om een Daimler aan de portefeuille toe te voegen.

Aangezien ons team verwacht dat Daimler op dit moment haar beste tijd gehad heeft, gaan we over tot verkoop. Het gevoerde handelsbeleid van Trump kan namelijk grote invloed hebben op de autobranche en op dat moment kan het koersgeweld losbarsten.

Sluit positie: Daimler AG

ISIN: DE0007100000

Aanbevolen prijs: € 60,33 (14-08-2017)

Sluitingsprijs: € 66,70

Rendement: +16,61%*

 

*Bovengenoemd rendement is exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.