fbpx

Rond de kerstdagen lieten wij aan onze abonnees weten dat de tijd rijp was voor een investering. Ook lanceerden wij een video waarop iedereen kon zien hoe optimistisch gestemd wij waren over de aandelenmarkten. Juist toen iedereen richting de nooduitgang rende, kozen wij er voor om tegen de stroom in te gaan. En met succes!

Het beursjaar 2018 kende een episch slotstuk. De maand december is de geschiedenisboeken ingegaan als de slechtste beursmaand ooit. Dagelijks werden beleggers geconfronteerd met sterk dalende beurskoersen. Volgens het overgrote deel van de analisten was de Bear Market aangebroken en moesten we maken dat we wegkwamen. En dat deden uiteindelijk ook veel mensen.

Een winst van ruim 10% in amper drie beursweken tijd

Toch koos ons ervaren Beurs Adviezen team er voor om juist toen tegen de stroom in te gaan. Ons systeem gaf namelijk op basis van maar liefst 7 indicatoren aan dat dit het ideale moment was om in te stappen. We lieten de waan van de dag achter ons en besloten om in actie te komen. Ons team zocht een veelbelovende Chinese ETF uit die op dit moment ruim 10% hoger staat!

Niet alleen onze abonnees werden op de hoogte gebracht van de koopkansen in de markt, ook de rest van het beleggerspubliek werd toegesproken. Zo lanceerde ons Beurs Adviezen team een exclusieve video waarin haarfijn werd uitgelegd hoe de financiële markten er voor stonden en wat de mogelijkheden waren. We gaven in het geval van de S&P 500 index zelfs een concreet koersdoel mee, die afgelopen vrijdag behaald werd.

Juist in volatiele beurstijden is het de kunst om rustig te blijven en om je niet te laten leiden door je emoties. Dit is voor sommige beleggers (en zelfs analisten) een onmogelijke opdracht en daarom bieden wij de oplossing. Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren bewezen dat het juist in onzekere beurstijden zich weet te onderscheiden van de rest. Dat was aan het begin van 2016 zo, toen de financiële markten ook op knappen stonden, en dat was aan het slot van 2018 opnieuw zo.

De enige zekerheid in onzekere beurstijden is het team van Beurs Adviezen. Ons motto luidt niet voor niets: “voor een groeiend vermogen”.

Hoofdafbeelding bron: Pixabay – Qimono

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.