fbpx
Een paar maanden na het verschikkelijke nieuws over de aanstaande Brexit, besloot ons Beurs Adviezen team om iets met het pond te gaan doen. Volgens ons team was de reactie van de beleggers wat overdreven. Het meest slechte nieuws zat destijds verwerkt in het pond. En daardoor wilde ons team inspelen op een stijging van het pond.

Dit deden wij door het innemen van een Turbo Short positie op EUR/GBP. Vijf maanden later noteert onze positie mooi in het groen en daardoor hebben wij besloten om de winst van tafel te nemen. De komende maanden kan het namelijk onrustig blijven in het Verenigd Koninkrijk en wij willen niet de situatie krijgen dat ons rendement verdampt.

Sluit positie: Turbo Short op EUR/GBP

ISIN: NL0011740915

Aanbevolen prijs: € 42,99 (12-10-2016)

Sluitingsprijs: € 48,30

Rendement: +12,35%*

 

*Bovengenoemd rendement is exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.