fbpx
In oktober 2016 besloten wij om een Long positie in te nemen op de EUR/USD. Gezien de Amerikaanse verkiezingen en de aanstaande machtswisseling per januari 2017, was ons Beurs Adviezen team van mening dat de euro hiervan zou kunnen profiteren (ten opzichte van de dollar).

De maanden nadat wij onze positie hadden ingenomen, heeft de euro het nog behoorlijk lastig gehad. Er werd zelfs even gesproken over een ‘pariteit’ tussen de euro en de dollar. Ons team was standvastig en bleef vasthouden aan het tradingplan.

En dat hebben onze abonnees ook gemerkt. Sinds de inauguratie van Trump is het bergafwaarts gegaan met de dollar. Hier heeft de euro van geprofiteerd en onze positie staat nu op een riante winst. Aangezien ons team van mening is dat het meeste potentieel bereikt is, gaan wij over tot het sluiten van de positie.

Sluit positie: Turbo Long op EUR/USD

ISIN: NL0011593496

Aanbevolen prijs: € 29,77 (12-10-2016)

Sluitingsprijs: € 33,11

Rendement: +11,22%*

 

*Bovengenoemd rendement is exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.