fbpx

De situatie in Rusland is u inmiddels al wel bekend. Als gevolg van de dalende olieprijs is de economie van Rusland in gevaar gekomen. Ook de economische sancties van Europa en Amerika zorgen er voor dat de paniek langzamerhand steeds groter wordt.

Toch blijft Vladimir Putin er redelijk kalm onder. Recent heeft hij door middel van een toespraak de bevolking overtuigd dat de Russische economie er weer bovenop zal komen. Volgens de president van Rusland zou de huidige situatie maximaal twee jaar kunnen gaan duren.

Daarna zou Rusland volgens Putin weer flink kunnen gaan groeien. Volgens hem is de Russische groei onhoudbaar. Toch lijkt de bevolking er niet zo gerust onder te zijn dat Rusland binnen twee jaar daadwerkelijk weer te maken gaat krijgen met een economische groei.

De bevolking in Rusland raakt in paniek

De afgelopen maanden hebben de Russen zich vooral verzameld rondom de wisselkantoren. De Russen willen massaal hun Roebels afstaan in ruil voor andere valutamunten. Dit is overigens niet vreemd, de Russische Roebel is immers de afgelopen maanden flink in waarde gedaald.

Ook de komende maanden zou de paniek en angst in Rusland kunnen gaan toenemen. De dalende olieprijs zal langzamerhand steeds grotere gevolgen hebben voor de Russische bevolking. Vladimir Putin kan dus een zware tijd tegemoet zien.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.