fbpx
Kort na de uitslag van het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk besloot ons Beurs Adviezen team om in actie te komen. Als gevolg van de aanstaande Brexit werden de aandelenmarkten in de zomer van 2016 hard getroffen. In het bijzonder was dit het geval bij de bankensector.

Deze ‘paniekgolf’ gaf ons de unieke kans om ING Groep tegen een zeer lage prijs op te pikken. Terwijl de meeste beleggers richting de nooduitgang rende, gingen wij dwars tegen de stroom aan pessimisme in. En met succes!

Omdat ons Beurs Adviezen team verwacht dat ING Groep het dit jaar lastig kan gaan krijgen, besluiten we om onze extreem winstgevende positie te sluiten.

Sluit positie: ING Groep

ISIN: NL0011821202

Aanbevolen prijs: € 8,60 (06-07-2016)

Sluitingsprijs: € 15,48

Dividend: € 0,66

Rendement: +87,67%*

 

*Bovengenoemd rendement is exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.