fbpx
Tijdens de zomer van 2016 besloot ons Beurs Adviezen team om een Turbo Long positie in te nemen op Brent Oil. Destijds onderging de olieprijs een correctieve beweging als reactie op de zorgen over het overaanbod die er heerste op de oliemarkt. Ons Beurs Adviezen team was van mening dat de lange termijn vooruitzichten er nog steeds erg goed uitzagen en dat de organisatie van olielanden (OPEC) de oliemarkt terug in balans zou gaan brengen.

Dit scenario is daadwerkelijk uitgekomen! Ruim een halfjaar later staat de olieprijs nu flink hoger en als gevolg daarvan is ons koersdoel bereikt. We gaan daarom over tot het sluiten van onze mooie oliepositie.

Sluit positie: Turbo Long op Brent Oil

ISIN: NL0011598321

Aanbevolen prijs: € 27,74 (26-07-2016)

Sluitingsprijs: € 35,16

Rendement: +26,75%*

 

*Bovengenoemd rendement is exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.