fbpx

De analisten van Beurs Adviezen hebben de afgelopen jaren hun expertises getoond op het gebied van het voorspellen van de aandelenmarkten. Juist op de momenten dat de beleggers – en zelfs analisten – in paniek raakten, wisten onze analisten vast te houden aan hun ‘gouden stappenplan’. De kwaliteiten van onze analisten bleven niet onopgemerkt onder onze leden en daardoor werd er gesmeekt om onze strategie ook in te zetten op individuele aandelen.

En dat hebben we bij Beurs Adviezen gedaan, en hoe…

Direct op 1 januari 2016 gingen de strategen van Beurs Adviezen met elkaar om de tafel zitten en werd er in het grootste geheim een strategie opgezet waarmee we de beste aandelen zouden kunnen opsporen. Als kers op de taart kregen een aantal leden de mogelijkheid om het gehele jaar GRATIS toegang tot deze portefeuille te krijgen. Wij beschreven het jaar 2016 voor deze portefeuille als een ‘test-beursjaar’, maar de ‘Lucky Traders’ spreken inmiddels over een goudenjaar!

Auw! De markten kregen aan het begin van ons ‘test-beursjaar’ direct een aantal flinke berentikken te verduren. De markten daalden binnen enkele weken naar niveaus die we al een hele tijd niet meer gezien hadden. Maar, verrassend genoeg durfde het goudenteam van BA dapper tegen de stroom aan pessimisme in te gaan.

Zo werd op 19 januari direct de eerste positie ingenomen op een sterk afgestraft Amerikaans zilvermijnaandeel. Heel wat leden konden het niet laten om ons een belletje te doen of dit inderdaad een actie van ons was. Een van de klanten vroeg zich af of wij wellicht nog last hadden van een late nieuwsjaarskater?!
Onze strategen hielden echter voet bij stuk en dit Amerikaanse zilvermijnaandeel staat nu als symbool voor onze exclusieve portefeuille. We wisten namelijk dit aandeel op koers $ 1,80 op te pikken, terwijl de laagste notering van het jaar lag op $ 1,62 dollar. Het mooiste van alles was dat onze inleg op dit tamelijk onbekende aandeel binnen een maand al verdubbeld was! Tot de zomermaanden steeg dit aandeel zelfs met 800% in waarde!

Hmmm, was dit slechts een beginnersgelukje? Onze leden weten inmiddels wel anders…

De BA-strategen kwamen op 20 januari opnieuw in actie en toen werd de oliegigant Shell aan ons lijstje toegevoegd. Dit aandeel wisten we opnieuw op de bodem op te pikken en dat zorgde voor heel wat verbaasde gezichten. Deze Shell aankoop werd daarnaast op 13 juli uit onze portefeuille gegooid, omdat onze analisten van mening waren dat er wel eens zware maanden voor de olieprijs konden aanbreken… over een glazenbol gesproken!

En onze analisten kregen opnieuw gelijk, de Shell-aandelen werden precies op het juiste moment verkocht en de daling die volgde hoefden onze beleggers niet mee te maken. Daarentegen zaten heel wat klanten van ons met een lekkere cocktail aan de Costa Brava!

Maar, na de zomer moesten zij opnieuw in actie komen, want onze strategen waren van mening dat Shell – na een daling van 20% procent – weer koopwaardig was geworden. We pikten het aandeel opnieuw op de bodem op en op dit moment noteert de positie alweer 23% hoger!

Ook op de indices bleven onze analisten actief. Zo werd er op 20 januari een positie ingenomen op de tracker van de S&P 500 index, en in februari volgden er de nodige Turbo-posities (met een lage hefboom) op de DAX en de AEX. Opnieuw waren deze acties een schot in de roos. Opnieuw wisten we toe te slaan op de bodem!

Het management van Beurs Adviezen heeft ook met grote verwondering gekeken naar de prestaties van het goudenteam dat aan het begin van het jaar samengesteld werd.

Ook de maanden die daarna volgden waren mooie maanden voor onze geselecteerde ‘proefpersonen’. Zo sloegen onze analisten op 5 mei opnieuw toe om posities in te nemen op de Amerikaanse aandelen Micron Technology en Western Digital. Opnieuw werden er buitengewone rendementen behaald!

Maar, toen kwam die vreselijke uitkomst van het EU-referendum dat aan het einde van juni gehouden werd in het Verenigd Koninkrijk. De Brexit sloeg op de markten in als een bom! Ondanks het feit dat ons BA-team ook niet gerekend had op deze uitkomst, kwam ons team wel direct in actie…

Er werden posities ingenomen op het bankaandeel ING en ook deze positie staat inmiddels 58% hoger!

De bovenstaande posities zijn slechts een handjevol met posities die ons goudenteam het afgelopen jaar heeft doorgevoerd. Om u een impressie te geven wat voor uitzonderlijk jaar dit voor ons en onze leden is geweest!

Wat begon als een ‘experiment’, is in no-time uitgegroeid tot een daverend succes. Brexit, winst Trump, politieke onzekerheden… de portefeuille van Beurs Adviezen sloeg zich hier dapper doorheen!

Onze klanten stonden meerdere malen versteld van onze perfecte markttiming (niet onze woorden).
Door middel van de bovenstaande afbeeldingen mag u zelf een oordeel velgen over onze timing.

Wat is het geheim van onze aanpak?

Uiteraard wilden onze geselecteerde klanten ook graag weten hoe onze analisten het keer op keer voor elkaar kregen om aandelen op de bodem op te pikken. Sommigen dachten zelfs even dat wij daadwerkelijk over een ‘Heilige Graal’ beschikten. Maar, die bestaat toch niet op de markten?

Klopt! Ons team houdt niet vast aan iets ‘onbereikbaars’, maar heeft een geheim 3-stappenplan ontwikkeld waaraan elk geselecteerd aandeel moet voldoen. Deze duidelijke strategie zorgt er voor dat onze diplomatieke strategen altijd een ‘houvast’ hebben. En zelfs als de emoties hoog oplopen, weet dit gouden 3-stappenplan uitkomst te bieden!

Uiteraard willen wij deze exclusieve service niet beperken tot alleen de geselecteerde leden. Ons team wil als gevolg van dit goudenjaar de portefeuille voor iedere welwillende openstellen!

Profiteer van de unieke welkomstaanbieding en sluit u aan bij dit goudenteam!

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.