fbpx

De Europese inflatie wist onlangs te stijgen naar de hoogste stand sinds het jaar 2011. Gezien het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) is de kans groot dat de prijzen de komende tijd nog verder zullen gaan oplopen. Mocht de inflatie te ver doorslaan, dan kan de ECB genoodzaakt zijn om de rente te verhogen om op die manier de inflatie te temperen. Maar, kan de Eurozone een renteverhoging wel aan? En wat zijn de economische gevolgen hiervan? Deze zaken en nog veel meer bespreken we tijdens deze Podcast.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.