fbpx
Ons Beurs Adviezen team is ongeëvenaard als het gaat om het voorspellen van de toekomstige bewegingen bij het aandeel Royal Dutch Shell.

In januari 2016 wisten wij op een paar cent na dit energieaandeel op de bodem op te pikken. In de zomer van 2016 (juli) gingen wij toen over tot verkoop met een winst van ruim 53% tot gevolg!

We bleven echter niet op onze handen zitten. Ons team rekende namelijk op een ‘zomerdip’ bij de olieprijs. En deze zomerdip kwam er zeer zeker. Ons team besloot om van deze dip gebruik te maken om opnieuw posities in Royal Dutch Shell aan onze prestigieuze portefeuille toe te voegen. Dit deden we aan het einde van juli, halfverwege augustus en halfverwege september. Opnieuw was deze actie ‘spot on’!

Inmiddels zijn we een halfjaar verder en gaan wij over tot realisatie van de geweldige rendementen op onze Shell-posities.

Sluit posities:

  1. Aankoop Royal Dutch Shell A (openingskoers: € 22,94)
  2. Aankoop Royal Dutch Shell A (openingskoers: € 22,59)
  3. Aankoop Royal Dutch Shell A (openingskoers: € 21,10)

ISIN: GB00B03MLX29

Sluitingsprijs: € 28,86

Dividend: € 1,65

Rendementen:

Positie 1: +33,02%*

Positie 2: +35,11%*

Positie 3: +44,62%*

*Bovengenoemde rendementen zijn exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.