fbpx

Onze analisten kregen gelijk met hun voorspelling met betrekking tot de olieprijs. De olieprijs heeft een stevige bodem weten neer te zetten in de eerste maand van dit beursjaar en ook het geselecteerde aandeel Royal Dutch Shell heeft de weg naar boven teruggevonden. Op dit moment staat onze posities op riante winsten en deze winsten gaan we nu realiseren.

Daarnaast verwachten onze analisten dat de olieprijs het de komende tijd wel eens lastig kan gaan krijgen en daarom hopen we later opnieuw het aandeel Royal Dutch Shell op te pikken tegen een gunstigere prijs.

Sluit posities:

  1. Aankoop Royal Dutch Shell A (openingskoers: € 16,94)
  2. Aankoop Royal Dutch Shell A (openingskoers: € 22,23)

ISIN: GB00B03MLX29

Sluitingsprijs: € 25,28

Dividend: € 0,66

Rendementen:

Positie 1: +53,12%*

Positie 2: +16,71%*

*Bovengenoemde rendementen zijn exclusief transactiekosten.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.