fbpx

Veelgestelde vragen

Abonneren gaat via onze abonneer-pagina. Hier kan je een keuze maken tussen de verschillende abonnementen en profiteren van kortingen. Vervolgens vul je je gegevens in en druk je op de Abonneer-knop.

 • Betalen met iDEAL
  Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.
 • Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express) 
  Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Houd je creditcard dus bij de hand.
 • Bankoverschrijving
  Overschrijven per bank is helaas niet mogelijk.
 • Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)
  Met Bancontact / Mr Cash kun je direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en bent aangesloten bij Bancontact / Mr Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

– T.n.v.: Beurs Adviezen B.V.
– Te: Elburg, Nederland
– IBAN: NL50KNAB0257607919

Je dient je eerst aan te melden op onze site waarna je naar de betreffende rapport-pagina kan surfen om je rapport te lezen.

Je kan op ieder gewenst moment je abonnement verlengen. Dit kan op onze abonneer-pagina. De nieuwe abonnementsperiode wordt opgeteld bij je huidige looptijd.

Je kan simpelweg een All-in abonnement nemen, waarna je huidige abonnementen automatisch worden verlengd met de nieuwe termijn. Dit kan steeds op onze abonneer-pagina.

Je dient op de eerste plaats in te loggen op Beurs Adviezen. Vervolgens kan je een overzicht van je abonnement(en) raadplegen op je account-pagina.

Er wordt geen proefperiode aangeboden omdat te veel mensen misbruik maken van een proefperiode om waardevolle informatie gratis te kopiëren en omdat het toepassen van een proefperiode oneerlijk is tegenover de bestaande abonnees.

Wij zijn geen vermogensbeheerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geld en het beleggen hiervan. Het openen van een eigen effectenrekening en het doen van transacties kan al makkelijk via je huisbankier of via een broker.

Wij verstrekken enkel koop –en verkoopsignalen en verplichten niemand deze signalen op te volgen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het handelen in effecten en het opvolgen van eventuele signalen.

Je kan je alleen registreren als je een abonnement neemt. Je kan je abonneren via onze abonneer-pagina.

Je kan je wachtwoord altijd opnieuw aanvragen. Let op met kleine en hoofdletters, want hier is ons systeem gevoelig voor vanwege veiligheidsoverwegingen. Je combinatie: gebruikersnaam & wachtwoord moet exact dezelfde zijn.

Mogelijk belanden de mails van Beurs Adviezen B.V. dan in je spam mailbox. Dit komt door te strenge beveiligingsregels van de internet provider.

Je kan dit probleem simpelweg oplossen door ons mailadres info@beursadviezen.com toe te voegen aan de lijst met veilige mailadressen in je mailprogramma.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze afdeling Klant-advies helpt je graag verder. We zijn bereikbaar via info@beursadviezen.com.

KRIJG VANDAAG NOG INZICHT IN ONZE PORTEFEUILLE

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.