fbpx

Van beleggen wordt er wel eens gezegd dat het de moeilijkste sport is die er bestaat. Op het moment dat het spannend wordt, vergeten beleggers vaak hun ‘tradingplan’ en krijgt de emotie de overhand. Daarnaast zijn beleggers over het algemeen hardleers, want keer op keer trappen we in dezelfde valkuilen.

De analisten van KBC Securities hebben ons onlangs een inkijkje gegeven in de meest voorkomende beleggersfouten. Voor velen onder ons zullen deze beleggersfouten bekend voorkomen. Om een tegenpool te geven aan deze ‘traditionele’ beleggersfouten, hebben we voor u op een rijtje gezet hoe u zich succesvol kunt weren tegen deze mislukkingen. En die tegenpool kunnen we vinden in de beroemde ‘succesfactoren’ waarover Warren Buffett spreekt.

Voornamelijk de derde valkuil moet bij veel beleggers bekend voorkomen. Juist uit die traditionele beleggingsfout – het niet weten wat je koopt – hebben wij Beurs Adviezen in het leven geroepen. Door middel van onze exclusieve blogs en onderzoeken proberen wij de belegger te transformeren van ‘loser’ naar ‘winner’.

Weten hoe u kunt voorkomen dat u in de bekende beleggingsvalkuilen trapt?
Download het gratis E-book over het maken van een succesvol Tradingplan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Dit betreft een informatieve uiting en moet niet als persoonlijk beleggingsadvies geïnterpreteerd worden. Klik hier voor het verschil tussen informatie en advies.

Author

Leon Scheffel is de oprichter van Beurs Adviezen; een beurswebsite die de particuliere belegger helpt het optimale beleggingsrendement te behalen met behulp van unieke onderzoeken en door inzicht te geven in hun portefeuille.

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Beurs Adviezen will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.